Ring eller skriv til Krelle om booking

Christian Reinholtz:

Christian@popsiogkrelle.dk

+45 20 12 70 03

Vi har valgt ikke at arbejde sammen med bookingbureauer, fordi gerne vil have en personlige kontakt med arrangørerne. På den måde kan vi tilpasse koncerterne til f.eks. et særligt tema, eller sammensætte repertoire. Og ofte munder den personlige kontakt ud nye samabejder og projekter til gavn for alle parter.

Sådan foregår en live koncert med Popsi og Krelle 

Selve koncerten varer ca. 35 minutter. Det er vores erfaring, at det er den tid de små kan holde fokus, når de er til deres - nogen gange allerførste - koncert. Vi forøger altid at inddrage publikum aktivt i koncerterne, så alle laver fagter, synger med og hygger sig sammen med os. Og nogle gange kommer børnene med op på scenen. Hvert spillested har sine muligheder og begrænsninger, så vi er naturligvis nød til at tilpasse forstillingen fra gang til gang, men idéen er, at alle skal være med.


COVID-19 har sat sine begrænsninger for vores rutine med at komme rundt og hilse på børnene før og efter koncerterne. I nogle perioder har vi endda måttet bede publikum om ikke at synge med pga. smittespredning, ligesom vi ikke har kunnet inddrage publikum aktivt. Vi savner den direkte kontakt og glæder os i dén grad til igen at kunne gå fra en koncert, hvor vi har hilst på og set alle børn i øjnene, og måske også har fået en lille snak.


Indtil det igen kan lade sig gøre i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes anvisninger forsøger vi at skabe en hyggelig og tryg stemning for de helt små før og efter koncerterne. Vi spiller musik, og somme tider kommer Popsis "kusine" på besøg og blæser sæbebobler ud til børnene, inden vi starter. Og når det er tid til at slutte af, synger vi os selv ud med "Sig farvel"-sangen, så alle er klar over, at nu er koncerten slut.


Vi elsker at spille live

I mødet med børnene i øjenhøjde til en koncert oplever vi nogle af de allerbedste øjeblikke og den tætteste kontakt, vi kan få med de små. Det er her, magien opstår, og det er her, vi sætter allermest pris på vores arbejde med musik for børn. Vi glæder os til at spille for jer og jeres familier.

 

Online-koncerter - Få en hilsen direkte på skærmen fra Popsi og Krelle

Popsi og Krelle laver også koncerter, hvor publikum følger med på skærmen. Det er naturligvis en helt anden oplevelse end at være til live-koncert, men vi har rigtig gode erfaringer med at lave streamede koncerter, hvor vi interagerer med publikum og spiller koncert hjemme i stuen. 

Langt de fleste børn - og deres forældre - har i perioden med COVID-19 fået et mere fortroligt forhold til skærmen, fordi den er blevet et væsentligt redskab i hverdagen, når vi mødes på afstand med familie og venner og job.

En online-koncert giver helt nye muligheder for kontakt med publikum. Vi kan indbygge små konkurrencer og events i selve koncerten, og vi har muligheden for at "invitere" personer med på skærmen. 

Vores online-koncerter henvender sig især til virksomheder eller organisationer, men vi har også gode erfaringer med at spille for særligt udfordrede børn på f.eks. institutioner eller hospitaler, hvor direkte kontakt er umulig pga. smittefare etc.


Online-koncerterne giver i sagens natur stor fleksibilitet - både for publikum og for Popsi og Krelle, og husk, vi kan sagtens komme tæt på hinanden, selvom der er en skærm imellem os.

Vores fokus og værdisæt

På overfladen ses vores “YouTubevideoer”. Under overfladen ligger vores værdisæt. Vi har vores helt egen model (Musik-isbjerget), vi arbejder ud fra. Vores musik og videoer styrker vigtige færdigheder og kompetencer, som børn har brug for, de første 6 år af deres liv. Op til skolealderen er det afgørende at få trænet og styrket motorik og sprog. Er du stærk i det, har du nemt ved at begå dig i en social sammenhæng, mærke og kende din egen krop og grænser. Dét kan musikken alt sammen hjælpe på vej!

Krop, hjerne og bevægelse

Når du synger, hopper, danser, kravler, balancerer og laver fagter på én gang, så styrker du kroppen, hjernen og får endnu mere lyst til at bevæge dig.

Musik og motorik er superfitness for både krop og hjerne, og som bonus kommer I helt sikkert også til at grine sammen.

Samvær, samlytning – og hvis ikke: Så indhold der gir' mening

Hvad er bedre, end at synge, danse og grine sammen? Giv børn din opmærksomhed og nærvær gennem musik og leg! Og hvis mor og far har brug for 15-20 minutter, til at få ordnet vasketøjet eller lavet mad, så skal det også føles ok at tænde for iPad'en, og vide, at indholdet styrker dit barns udvikling.

Børn i dag er på YouTube.
Det er vores ansvar, hvad de ser

Vi gør os umage. Rigtigt umage. For Youtube er ét stort kludetæppe af alt, hvad der er godt og skidt. Samtidig, så anerkender vi og kan tydeligt se, at alle bare elsker det medie. Så vores mål er, at danske børn møder kvalitetsindhold, produceret af professionelle.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.